Contact of Reserveren

Reserveren voor mijn LIVINGROOMSESSIONS:

Kijk bij livingroomsessions voor data.

Als je een plek wil reserveren bij de livingroomsessions, stuur dan je naam en mobielnummer en de datum dat je komt naar:

info@jazzgirlmusic.nl

Je ontvangt dan een tikkie om de entree van € 25 (dit is inclusief koffie/thee en sapje) te voldoen. En daarna ontvang je de locatiegegevens. Restitutie is niet mogelijk als je annuleert. Wel kun je je plek door een ander laten innemen. Geef dan die andere naam even door aan mij per email. Je kunt die ander dan jouw entreebedrag aan jou laten terugbetalen. Bij uitzondering kun je in geval van een onverwacht ernstig voorval (ziekenhuisopname, gebroken benen, overlijden familielid enz.) een eerstvolgende livingroomsession bijwonen, mits deze nog niet volgeboekt is. Hierna vervalt je tegoed automatisch.

Voor alle vragen en externe boekingen:

info@jazzgirlmusic.nl

Ik ben in overleg beschikbaar voor af en toe een mini-concert op locatie vanaf najaar 2024. Het liefst in de provincie Noord Holland. Ik speel in jazzclubs, hotels, resorts of tijdens officiële presentaties, met tevens de aanwezigheid van een nette kleedkamer. Voorwaarde is dat de locatie een professioneel podium heeft en een professionele PA of zanginstallatie inclusief (minimaal 8 channel) mixer met professionele lexicon galm/reverbs en EQ toonregeling. Indien er al een piano aanwezig is dan is dat een pré. Tijdduur optreden, gage en reiskosten in overleg. Betaling uiterlijk 24 uur vóór het optreden te voldoen per bank als garantiestelling. Ik speel niet als achtergrondbehang maar alleen voor een luisterpubliek. Dus rumoerige kroegen, massale festivals of hossende feesttenten is niet mijn plek.

Voor optredens in jouw eigen woonkamer gelden er natuurlijk geheel andere afspraken. Ik neem dan mijn eigen kleine audio set-up mee en alle benodigde instrumenten. Neem voor de bedoeling van jouw middag of avond gewoon contact met mij op, zodat we alles in overleg goed kunnen afstemmen met elkaar. Veel is mogelijk. Er zijn vaste kosten zoals € 0,50 per gereden kilometer aan reiskosten, minimale gage € 200 (bij 3 liedjes – kwartiertje). 30 minuten tot 60 minuten optreden is € 300 gage. Altijd vooraf per bank te voldoen, uiterlijk 24 uur vóór het optreden. Ook bij amicale mondelinge afspraken.